Koska olen vasta ihan alkutekijöissäni tämän blogini suhteen, niin on mainittava jo tässä vaiheessa, että suhteeni kenkiin on epänormaali. Suhtaudun siis kenkiin ja niiden ostoon sellaisella intohimolla, että heikompaa hirvittää. Vietän kaiken mahdollisen ajan katselemassa nettikaupoissa toinen toistaan herkullisempia korkkareita ja nyt syksyn tullen, huomioni on keskittynyt saappaisiin. Toki siis voisin ostella ihania korkkareita läpi harmaan talven mutta koska Suomen ilmasto tuppaa olemaan himppasen vilpoinen noin niinkuin talvisin niin jätetään ne pikkuruiset ihanuudet Miamilaisille.

Nyt päästäkseni asiaan, laitan kuvan uusista saappaistani, jotka ovat matkalla merten yli tänne koto Suomeen meikäläisen varpaita lämmittämään.

1879846.jpg

Tilaan paljon vaatteita ja etenkin kenkiä ulkomailta, lähinnä jenkeistä. Väylänä toimii yleensä Ebay mutta myös Cutesy Girl on tuttu ja turvallinen ja ah, mitkä valikoimat kaikkea ihanaa. Onhan nettikaupoissa aina omat riskinsä mutta mikään ei voita sitä fiilistä, kun saat kiskaista uudet saappaat tai housut jalkaan tietoisena, että näitä ei sitten saakaan ihan joka HenkkaMaukasta. Ei sillä, etteikö minun vaatekaapissani olisi useampikin HenkkaMaukan kolttu ja Dinskon korkkareita, päinvastoin. On vain ihanaa laajentaa markkinoita muuallekin kuin vain tuttuihin kotikulmien putiikkeihin., etenkin kun olen luonteeltani perfektionisti siinä määrin, että mikäli saan päähäni kuvan täydellisistä saappaista niin ne on silloin saatava.

Ja tältä aasinsillalta asiaan: Yllä olevat saappaat ovat siis tulossa korvaavaksi tuotteeksi, pikkuruisten korkkarien tilalle jotka tilasin muutama viikko sitten Ebaystä. Tavarantoimittajalla oli ollut hankaluuksia tilaamieni kenkien kanssa ja näin Ami Shoe Store tarjosi tapansa mukaan joko rahojen palautusta tai sitten valinnaisen tuotteen tilalle, heidän kustannuksellaan. Noh, koska älykkyyteni hipoo raha-asioissa vähintäänkin Einsteinia niin tottakai kieltäydyin rahojen palautuksesta ja valitsin nämä ihanuudet tilalle. Mä niin tykkään...

Päivän kuumana kysymyksenä siis kuuluukin, tilaatko sinä paljon ulkomailta?