1879763.jpg

Mikä: Lumene, Body Design Selluliittiseerumi, 150ml.

Mitä lupaa: Teksti putelin takana lupaa ihoni sileytyvän, heleytyvän sekä pehmeytyvän. Seerumi sisältää koivun mahlaa, mäntyuutetta, kofeiinia sekä karnitiinia, jotka yhdessä edistävät kehon nestekiertoa ja auttavat hajottamaan rasvakertymiä.

Miksi ostin: Ostin heräteostoksena Sokokselta Lumenen Body Designer Selluliittiseerumin. En luota näihin selluliittivoiteisiin pätkääkään mutta koska tämä oli oivassa alennuksessa, oli minun pakko verottaa pankkitiliäni tämän putelin verran. Muistin aikoinani lukeneeni myös kuorintakäsineen merkityksestä tämän tyyppisten voiteiden tehostajana, joten ostin itselleni myös elämäni ensimmäisen kuorintakäsineen.

Odotukset: Ei mitään, ehkä alitajunnassa pieni toive tuotteen toimivuudesta

Arvostelu: Käytin voidetta aina ihon kuivaharjauksen jälkeen vartaloni ongelmakohdissa. Voide oli ihanan kevyen tuntuista ja geelimäisyytensä ansiosta helppo levittää iholle. Iho tuntuu viileältä ja raikkaalta. Imeytyi todella nopeasti eikä tahmannut ihoa. Tässä vaiheessa oli jo seerumin ominaisuuksiin niin tyytyväinen, että vaikka odotukseni nousivatkin hurjasti niin pettymys ei siltikään olisi vienyt iloani siitä, että olin löytänyt ihana vartalovoiteen. Nyt 4 viikon jälkeen on silmin havaittavissa, että muhkurat pakaroissa ovat tasoittuneet mutteivät kokonaan kadonneet. En odottanut suuria muutoksia mutta olen yllätyksekseni todella tyytyväinen jo näihin tuloksiin. Iho on kimmoisampi ja sileämpi. Vartaloni näyttää terveemmältä ja kuulaammalta ja kaiken kaikkiaan olen tuotteeseen tyytyväinen vaikkei se selluliittiäni poistanutkaan.

Lopputulos: Mikäli hinta pysyisi jatkuvasti 4 euron kieppeillä, ostaisin tuotetta uudestaankin. Vaikka seerumi olikin miellyttävää kaikin puolin, on seerumin normaalihinta kohtuuton, sillä samoja tuloksia olen saanut myös Garnierin kiinteyttävällä voiteella aikaiseksi, minkä hintaluokka on jo huomattavasti sopivampi perheenäidin kukkarolle.

+ Puteli on sopivan kokoinen ja tyylikäs ulkonäöltään.

+ Iho tuntuu sileämmältä mutta selluliitti ei niinkään ole kadonnut, silmin havaittavaa pientä muhkuroiden pienentymistä on tosin saatu aikaan.

+ Seerumi tuoksuu miellyttävälle ja tuntuu peräti geelimäiseltä.

+ Helppo ja ihana levittää iholle.

- Kallis hinta. Vaikka tuote oli tällä kertaa tarjouksessa niin seerumin normaalihinta hirvittää!